Photography

Photography

Edwin Siemerink, geboren in Bentelo, 1967, is sinds 2000 actief in de fotografie.

“De uitdaging voor mij ligt in het fotograferen van mooie beelden die niet gemakkelijk vast te leggen zijn.”

Edwins passie voor fotografie is te vinden in de uitdaging. Zo experimenteert hij met vele soorten fotografie, waaronder natuur- en landschapsfotografie, high-speed-, product- en portretfotografie. Tijdens vakanties en reizen naar Italië, Noorwegen, Oostenrijk en New York maakt hij van de gelegenheid gebruik om ook hier beelden vast te leggen.

Het werk van Edwin is kenmerkend door het gebruik van licht, met name bij de natuur-, landschap- en macrofotografie. Een kale sneeuwvlakte wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig landschap, een insect wordt een onschuldig monster. Door gebruik te maken van het juiste perspectief krijgen foto’s een bepaalde sfeer, waarbij een verhaal wordt verteld.

Fotograferend met professionele Canon Camera’s en lenzen uit de L-serie is Edwin altijd op zoek naar de beste foto. Sinds 2009 is Edwin lid van Canon Professional Network.

 

Kwaliteit in Beeld

Bij Siemerink Photography staat het totaalbeeld en kwaliteit centraal. Met zorg wordt een fotosessie voorbereid. Een foto heeft een “podium” nodig om tot zijn recht te komen.

Foto’s worden bewerkt en kunnen geprint worden op Fine Art Print materialen voor de finishing touch. Om mooie beelden echt tot hun recht te laten komen bieden we ze aan met passe-partout en een bijpassende lijst.

 

Heeft u interesse in een foto, of heeft u een fotograaf nodig om een idee uit te werken? Neem dan contact op met Edwin Siemerink.

 

 

© Alle beelden en video’s op deze website zijn eigendom van Siemerink Photography.

Geen enkel deel van deze website of van de inhoud ervan mag worden verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd of aangepast, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

error: